Nordkorea igen

Jaha, Nordkorea svarar inte i telefonen, nu måste väl ändå tredje världskriget stå inför dörren? Nej! Det kommer inte att bli något krig, hur många våta drömmar media än har om det. Kim Jong Un, är 29 år och relativt nytillsatt. De här provokationerna är just provokationer, han vill visa sin egen befolkning hur modig han är. Och är det någonting han lärt sig av sin far så är det just att provocera. Dessutom kan Nordkorea inte använda sina kärnvapen i ett krig än, de är inte tillräckligt utvecklade än, därav provsprängningarna.


Nordkorea

Nordkorea skrämmer hela världen. Oj så många lösnummer det säljs och hur många klick alla nätupplagor får. Okej, Nordkorea har kärnvapen och en ledare vi inte vet alltför mycket om. Troligen har vintern gått hårt åt den Nordkoreanska befolkningen, maten sinar säkerligen, då kommer dessa hot som ett brev på posten.

Kärnvapen är inget nytt. Ryssland och USA har flera tusen vardera. Ändå har de bara släppts två gånger i krig. Varför? För att det finns mer att förlora på att använda dessa fruktansvärda vapen än vad det finns att vinna. Skulle Nordkorea avfyra kärnvapen mot USA eller Sydkorea så är man slut som nation. Antagligen kommer då USA/Ryssland/Kina att gemensamt besvara detta.

Såvida Nordkorea inte har en dödslängtan kommer man inte att använda kärnvapen i ett krig.

RSS 2.0